Yritys

Loginhouse on osa Mailhouse-konsernia. Olemme moderni suoramarkkinointiin erikoistunut paino- ja postitustalo sekä täyden palvelun varasto- ja logistiikkatalo. Autamme tavoittamaan asiakkaasi, suunnittelemaan osuvan kokonaisuuden sekä paketoimaan viestisi myyvään pakettiin.

Me palvelemme sinua yrityksesi tarpeiden mukaan – helppoa, toimivaa ja turvallista.

Monipuolisen ja sujuvan palvelumme taustalla on Mailhouse-konserni. Postitus- ja painoliiketoimintaa harjoittavassa Mailhousessa havaittiin, että useilla asiakkailla oli myös varastologistiikkatarpeita. Kysyntää vastaamaan perustettiin Loginhouse vuonna 2017. Konsernin toiminnot mahdollistavat koko laajan palvelukokonaisuuden tuottamisen ”yhdeltä luukulta”.

Keskeisimpänä arvonamme on tunnistaa asiakkaiden erilaiset tarpeet, ja siksi räätälöimme palvelumme aina juuri sinulle soveltuvaksi. Toimiva logistiikka on kriittinen osa liiketoimintaa; pahimmassa tapauksessa virheet voivat tulla kalliiksi. Haluamme, että sinä voit huoleti jättää logistiikan hoidettavaksemme ja keskittää energiasi ydintekemiseesi.

Palvelumme perusta on kumppanuus, joka lunastaa lupaukset. Osoituksena tästä saamme iloita siitä, että useat tyytyväiset asiakkaamme ovat luottaneet varastologistiikkansa käsiimme.

Varastomme sijaitsee Espoon Juvanmalmilla, samassa yhteydessä Suomen suurimman postitustalon ja laajan painokonekannan kanssa. Ammattilaisiltamme saat aina henkilökohtaista palvelua, ihmiseltä ihmiselle.

Tee palvelustasi sujuvaa ja helppoa.

Hankkimalla ulkoistetut varastointi ja logistiikkapalvelut voit olla varma, että kaikki prosessit sujuvat ammattimaisesti. Meidän ammattitaitoomme kuuluu logistiikan sujuva suunnittelu ja toteutus, sinä saat keskittyä yrityksesi muun toiminnan kehittämiseen.

YLÖS