Palvelut

Kattavaan palveluumme kuuluu käyttöoikeus varastonhallintasovellukseen. Sovelluksen avulla ohjataan tavaran käsittelyä varastossa, toimituksia, asiakaspalautusten käsittelyä sekä varastointiin ja toimittamiseen liittyvä tiedon raportointia ja laskutusta.

Me palvelemme sinua yrityksesi tarpeiden mukaan – helppoa, toimivaa ja turvallista.

Saapuvat

Ostotilauksesi eli ennakkotieto saapuvista tuotteista tallennetaan varastonhallintajärjestelmäämme. Kun tuotteet saapuvat ne hyllytetään varastoon sovitulla tavalla. Mahdollisista määräpoikkeamista ja viallisista tuotteista ilmoitetaan sinulle välittömästi tuotteiden vastaanoton jälkeen. Määrittelemme yhdessä palvelulupauksen, jossa kerrotaan, missä ajassa tuotteet ovat saldoilla ja kerättävissä varastosta.

Varastointi

Tuotteesi varastoidaan siistissä logistiikkakeskuksessamme, jossa on huomioitu tuotteille asetetut laki- ja varastointivaatimukset. Tuotteesi varastoidaan pääasiassa kuormalavahyllystöön, pientavara- ja keräilyhyllyihin. Tuotesaldot, erätiedot, BBD-tiedot (päivämäärät) ja tilausten toimitustiedot ovat reaaliaikaisesti nähtävissä käyttöliittymässämme.

Lähtevä

Kanssasi sovitaan myyntilausten keräilyajat, jotta tilauksesi saadaan lähetettyä ja toimitettua annetussa aikataulussa. Kerätyistä tilauksista saat kuittausilmoituksen lähetystunnuksen kera omaan tietojärjestelmääsi tai voit tarkistaa sen käyttöliittymästämme.

Lisäarvopalvelut

Voimme tarjota varastoitaville tuotteille myös lisäarvopalveluita ennen kuin tuote lähetetään tilaajalle. Lisäarvopalveluihimme kuuluvat muun muassa:

 • Tuotteen laadun tai toimivuuden tarkistaminen
 • Useammasta osasta koostuvan tuotteen kokoaminen
 • Markkinointimateriaalien lisääminen lähetyksiin
 • Myyntitelineiden kokoamiset ja täytöt
 • Niputukset
 • Muoviin kääriminen
 • Tuotteiden tarroitus
 • Uudelleenpakkaus
 • Lahjapaketointi
 • Ohjeiden tulostaminen ja lisääminen tuotteisiin
 • Pakkausmateriaalit

Lisämyynnin palvelut

Myynninedistämistä paketin mukana

Varastoltamme toimitettavat lähetykset ovat erinomainen mahdollisuus luoda ja vahvistaa brändimielikuvaa asiakkaille ja tehdä lisämyyntiä. Pakettien mukana voidaan lähettää mainoslahjoja, oheistuotteita, etukuponkeja, tarjouskirjeitä, flyereita, kutsuja ja palautepyyntöjä. Printtimateriaalien suunnittelu ja tuotanto onnistuu logistiikkakeskuksessamme joustavalla aikataululla.

Tuloksellista suoramarkkinointia

Perinteinen suoramarkkinointi on kustannustehokas tapa hankkia lisää asiakkaita verkkokaupallesi. Suoramarkkinointi toimii entistä paremmin digitaalisten viestien kyllästyttämässä arjessa. Persoonalliset ja erottuvat kampanjat, jotka tavoittavat juuri oikeat ihmiset saavat aikaan myyntiä. Meiltä saat käyttöösi rekisteripalvelut, me valmistamme postituksiin liittyvät painomateriaalit ja huolehdimme postittamisesta ja jakelusta.

Fifo

Palvelu, joka soveltuu projekteihisi tai toimintatapaan, jossa tuotteet vastaanotetaan, keräillään, lajitellaan, kootaan, pakataan ja näin syntyneet lähetykset toimitetaan nopeasti eteenpäin ilman välivarastointia. Meillä on tarjolla varastotilaa myös määräaikaiseen säilytystarpeeseesi ilman keräily- ja pakkauspalvelua.

Haluatko tarjota asiakkallesi
sujuvaa palvelua?

Ulkoistamalla varaston ja tilausten toimittamisen Loginhouselle
voit keskittyä verkkokauppasi myynnin kasvattamiseen.

YLÖS