Palvelun kuvaus

Palvelukokonaisuuteen sisältyy käyttöoikeus varastonhallintasovellukseen. Sovelluksen avulla ohjataan tavaran käsittelyä varastossa, toimituksia, asiakaspalautusten käsittelyä sekä varastointiin ja toimittamiseen liittyvä tiedon raportointia ja laskutusta.

 Saapuva

Ostotilauksesi eli ennakkotieto saapuvista tuotteista tallennetaan varastonhallintajärjestelmäämme. Tuotteet hyllytetään varastoon sovitulla tavalla. Mahdollisista määräpoikkeamista ja viallisista tuotteista ilmoitetaan sinulle välittömästi tuotteiden vastaanoton jälkeen. Määrittelemme yhdessä palvelulupauksen, jossa kerrotaan, missä ajassa tuotteet ovat saldoilla ja kerättävissä varastosta.

 Varastointi

Tuotteittasi varastoidaan siistissä logistiikkakeskuksessamme, jossa on huomioitu tuotteille asetetut laki- ja varastointivaatimukset. Tuotteesi varastoidaan pääasiassa kuormalavahyllystöön, pientavara- ja keräilyhyllyihin. Tuotesaldot, erätiedot, BBD-tiedot (päivämäärät) ja tilausten toimitustiedot ovat reaaliaikaisesti nähtävissä käyttöliittymässämme.

 Lähtevä

Kanssasi sovitaan myyntilausten keräilyajat, jotta tilauksesi saadaan lähetettyä ja toimitettua annetussa aikataulussa. Kerätyistä tilauksista saat kuittausilmoituksen lähetystunnuksen kera omaan tietojärjestelmääsi tai voit tarkistaa sen käyttöliittymästämme.

 Lisäarvopalvelut

Varastoitaviin tuotteisiin voidaan tehdä lisäarvopalveluita ennen kuin tuote lähetetään tilaajalle.
Näitä ovat muun muassa:

 • tuotteen laadun tai toimivuuden tarkistaminen
 • useammasta osasta koostuvan tuotteen kokoaminen
 • markkinointimateriaalien lisääminen lähetyksiin
 • myyntitelineiden kokoamiset ja täytöt
 • niputukset
 • muoviin kääriminen
 • tuotteiden tarroitus
 • uudelleenpakkaus
 • lahjapaketointi
 • ohjeiden tulostaminen ja lisääminen tuotteisiin
 • pakkausmateriaalit

 Lisämyynnin palvelut

Myynninedistämistä paketissa

Varastoltamme toimitettavat lähetykset ovat oivallinen mahdollisuus vahvistaa brändimielikuvaa ja tehdä lisämyyntiä asiakkaillesi. Paketteihin voidaan liittää mukaan mainoslahjoja, oheistuotteita, etukuponkeja, tarjouskirjeitä, flyereita, kutsuja ja palautepyyntöjä. Printtimateriaalien suunnittelu ja tuotanto onnistuu logistiikkakeskuksessamme joustavalla aikataululla. 

Tuloksellista suoramarkkinointia

Perinteinen suoramarkkinointi on kustannustehokas tapa hankkia lisää asiakkaita verkkokaupallesi. Suoramarkkinointi toimii entistä paremmin digitaalisten viestien kyllästyttämässä arjessa. Personoonalliset ja erottuvat kampanjat, jotka tavoittavat juuri oikeat ihmiset saavat aikaan myyntiä. Meiltä saat käyttöösi rekisteripalvelut, me valmistamme postituksiin liittyvät painomateriaalit ja huolehdimme postittamisesta ja jakelusta.

 Fifo

Palvelu joka soveltuu projekteihisi tai toimintatapaan jossa tuotteet vastaanotetaan, keräillään, lajitellaan, kootaan, pakataan ja näin syntyneet lähetykset toimitetaan nopeasti eteenpäin ilman välivarastointia. Meillä on tarjolla varastotilaa myös määräaikaiseen säilytystarpeeseesi ilman keräily- ja pakkauspalvelua.

Ota yhteyttä